Како до препознатлив Employer Brand / wearelaika.com

August 7, 2020

>> Mystic Messenger Hack <<

Регистрирај се за Meet the 2020 – првата онлајн Tech конференција во Македонија на

Овој настан е во организација на Laika ( ), платформа за recruitment во IT.

Настанот е поддржан од IME – Increasing Market Employability, а финансиран од Swiss Agency for Development.

>> Mystic Messenger Hack <<